torstai 17. syyskuuta 2015

Massaelukoita


Muistatteko ne heppakorvikset, jotka tein jokunen aika sitten massasta tilaustyönä? No, ne olivat tilaajalle niin mieluiset, että hän tilasi vielä toiset samanlaiset - ja muitakin elukoita samaan syssyyn.





Omasta mielestäni näiden toisten heppojen harjat onnistuivat paljon paremmin kuin ensimmäisellä kerralla. Muutenkin oon lopputulokseen paljon tyytyväisempi, vaikka häntien muotoilu oli vieläkin tosi haastavaa. Hopoti hoi, saattaa olla että jatkossa syntyy lisääkin heppoja.




Koirakorviksia tilattiin kaksi paria ja tämä on niistä onnistuneempi - tosin nämäkin näyttävät vähän liian paljon nalleilta. Vai mitä mieltä olette?




Pääsin tekemään myös kissoja ja tiesin heti, että niiden vartaloiksi tulee pallot. Pallokissoissa on vaan jotain niin söpöä. Myös musta väri tuntui ainoalta oikealta ratkaisulta. Hännän kiinnityksessä arvelutti se, saisinko siitä kauniin näköisen.




Olin jo saanut korvikset valmiiksi, kun samalta tilaajalta saapui vielä pyyntö kissakaulakorusta, jossa massakissa (joko musta tai ruskea) roikkuisi nahkanauhassa. Mulla sattui olemaan valmiina vaaleanruskea vinokissa, jonka ripustin sitten ruskeaan, punottuun nahkanyöriin. Nyörikin oli valmiina odottamassa lukkoineen päivineen, joten kaulakoru syntyi käden käänteessä.




Onneksi kylmä sää palasi ja saan taas käyttää uusia, pinkkejä villasukkiani! Näiden kanssa kävely on tosin vähän hankalaa, kun on vaan pakko ihastella koko ajan. Täällä mennään siis päin seiniä iltaisin. Mulla ei oo koskaan ollut yhtä kauniita sukkia ja oon varmaan elänyt jossain tynnyrissä kun en edes tajunnut, että villasukkiin saa kaikenlaista ihanaa, pitsimäistä kuviota.

Pitää joskus ottaa kuva sukista jaloissa, tämä kuva ei nyt oikein näytä villiksiä kaikessa komeudessaan. Kaunis kiitos Sarille ihanasta ylläripaketista, josta löytyi sukkien lisäksi kaunis kukkaro ja helmiä lankailuun! 

Tämä viikko on kiitänyt ohi hirveän nopeasti, kohta on taas viikonloppu. Vielä pari lankahelmitilausta on odottamassa vapaa-aikaa ja lankaa, jota jouduin tilaamaan sunnuntaina netistä, sillä rohmusin jo askartelukaupan lankavaraston tyhjäksi. Löysin Rayheria vain Sinellistä, jossa ilmeisesti on vähän pidempi toimitusaika, koska lankaa ei vieläkään näy. Helmikaupoista kun paketti saapuu aina parissa päivässä. Onneksi molemmat tilaajat vakuuttivat, ettei helmillä ole kiirusta. Itse taidan olla malttamattomampi, kun tämä kieputtelutauko aiheuttaa kummia vierotusoireita.

Mukavaa loppuviikkoa, palleroiset!