lauantai 20. tammikuuta 2018

Värien vuosi 2017




On aika laittaa viimeinen piste Vuosi väriterapiaa -haasteelle koosteen muodossa. Haasteen nostattamia ajatuksia kirjoittelinkin jo viimeiseen kuukausipostaukseen, joten minun koosteeni onkin hyvin kuvapainotteinen. Jokaisen kuukausikollaasin alapuolelta löytyy linkki oikeaan postaukseen.







































Jos joku etsii tälle vuodelle uutta haastetta, kannattaa kurkata vaikkapa Tavaroiden taikamaailma -blogin Vuodenaika-haastetta. Itse olen vielä kahden vaiheilla, lähdenkö heti uutta haastetta toteuttamaan, mutta kyllähän tuo mielenkiintoiselta vaikuttaa. Aihe on tarpeeksi laaja, jotta tilaa jää myös luovuudelle ja neljä työtä vuodessa kuulostaa mukavalta ehtimisen kannalta.


2 kommenttia:

  1. Aivan ihana kooste! :) Miten onkin niin nättiä, kun samantyylisiä koruja asettelee vierekkäin. Tosi kauniita ja monipuolisia toteutuksia. Nuo joulukuun kultaiset pallerokorvikset on kyllä min suosikit. ;) Ja kiva jos Vuodenaika-haaste innostaa. Jos ei nyt heti uskalla luvata osallistua, niin ehtii tässä kevään aikana vielä miettiä ja oottaa inspistä, kun on aina 3kk aikaa tehdä yksi/useampi työ. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis. ♥ Totta, onhan tässä vielä aikaa puntaroida. :)

      Poista

Kommenttisi piristää päivääni. ♥